Video Analysis

Een beter team worden door video analyse

Met het video analyse systeem kunnen wedstrijden en trainingen op
een veld gecapteerd worden.
We plaatsen hoogkwalitatieve camera’s voldoende hoog naast en
achter de doelen en op de middellijn. Zo kunnen we garanderen dat
het spel en de spelers goed in beeld gebracht worden. Met de
gespecialiseerde software van onze partner 360° SI worden de
verschillende spelfasen goed herkend. Momenteel is de functie
‘automatische samenvatting van de wedstrijd’ in ontwikkeling.

Inkomstenmodel

Ons inkomstenmodel is gebaseerd op duidelijke en transparante tarieven voor het gebruik van ons geavanceerde videoanalyse systeem. We bieden flexibele pakketten aan, zodat zowel grote sportclubs als kleine teams van deze innovatieve technologie kunnen profiteren. Ons doel is om videoanalyse toegankelijk te maken voor iedereen die zijn team wil verbeteren.

Fanbetrokkenheid

Naast het voordeel voor teams en spelers, streven we ernaar om fans meer betrokken te maken bij de sport. Met behulp van ons platform kunnen fans wedstrijden en trainingssessies volgen, hoogtepunten bekijken en de prestaties van hun favoriete teams en spelers volgen. We geloven dat betrokken fans de sportgemeenschap kunnen versterken en bijdragen aan de groei en populariteit van de sport. Bij ons draait alles om het verbinden van mensen met sport door middel van innovatieve technologie. Doe met ons mee en ontdek hoe videoanalyse jouw team en fanbetrokkenheid naar nieuwe hoogten kan brengen.

Geen zorgen over onderhoud, updates of veroudering van hardware

 

DLC is een systeem integrator en heeft meer dan 25 jaar ervaring in integraties en service van elektrische en elektronische systemen. Na
de installatie staat Sport Systems in voor het onderhoud, updates van software en het vernieuwen van de hardware.

Bij ons loop je niet het risico op verouderde technologie of technische mankementen. Een service contract is inbegrepen in de prijs.

Wij zorgen voor de technische kant. Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken. Alle energie kan gaan naar de club, de sport, de
sponsors en de supporterswerking.

Bent u bestuurder, trainer of  lid van de technische staf en benieuwd naar hoe het werkt in de praktijk?