Technische staf

Technische staf

technische-staf-videoanalyse

Een beter team worden door video analyse

 

Met het video analyse systeem kunnen wedstrijden en trainingen op een veld gecapteerd worden.
We plaatsen hoogkwalitatieve camera’s voldoende hoog naast en achter de doelen en op de middellijn. Zo kunnen we garanderen dat het spel en de spelers goed in beeld gebracht worden. Met de gespecialiseerde software van onze partner 360° SI worden de verschillende spelfasen goed herkend. Momenteel is de functie ‘automatische samenvatting van de wedstrijd’ in ontwikkeling.

Alle beelden en getagde spelfasen toegankelijk op een online platform

 

Door de automatische opname kan elkeen van de technische staf via het dashboard kiezen met welke beelden hij/zij aan de slag wil.  Verder hoef je dus niks te doen. De wedstrijden worden opgenomen en komen in een online omgeving waar opnieuw elkeen van de technische staf kan inloggen.
Geen gedoe meer om beelden op te slaan, voldoende opslagruimte te hebben of beelden gdpr-proof onder elkaar te delen. Er is 1 platform waar iedereen van de technische staf toegang toe heeft. 
Alle beelden zijn na de wedstrijd op dit platform toegankelijk.

Technische-staf-online-platform
Technische-staf-live-taggen

Vlot live taggen

 

Elke trainer kan tijdens de wedstrijd met gsm of tablet die spelfasen taggen die hij nodig heeft om de spelers te trainen.

Geen tijdverlies meer en eindeloos scrollen na de wedstrijd om de fasen te taggen. Ook een export van geselecteerd beeldmateriaal is niet meer nodig. Dankzij de software kan je na de wedstrijd direct aan de slag. De clips die je maakt kan je gebruiken voor de training, kan je online delen of kan je in de kantine tonen om de wedstrijd te herbeleven.

De beelden, gecapteerd door een erkende beveiligingsfirma, kunnen bovendien hun nut bewijzen mocht er een discussie ontstaan. Dankzij de beelden kunnen de clubs de fairplay beter bewaken.

Wil je de voordelen van het video analyse systeem nog eens op een rijtje?

 

ico-service-included

Geen zorgen over onderhoud, updates of veroudering van hardware

DLC is een systeem integrator en heeft meer dan 25 jaar ervaring in integraties en service van elektrische en elektronische systemen. Na de installatie staat Sport Systems in voor het onderhoud, updates van software en het vernieuwen van de hardware.

Bij ons loop je niet het risico op verouderde technologie of technische mankementen. Een service contract is inbegrepen in de prijs.

Wij zorgen voor de technische kant. Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken. Alle energie kan gaan naar de club, de sport, de sponsors en de supporterswerking.

PiP Samenvattingen foto's&tekst

Bent u bestuurder, trainer of  lid van de technische staf en benieuwd naar hoe het werkt in de praktijk? 

Q

Contacteer ons

Ontdek in 2 minuten wat Sportsystems voor u kan betekenen