Sport Displays

INDOOR SPORT DISPLAYS

TACTICAL TOUCH SCREEN

Wil jij samen met jouw team sportief excelleren?
Dankzij een tactical touch screen kan je alle beelden van trainingen en wedstrijden tijdens de tactische besprekingen tonen aan het hele team.
Je kan op het bord notities aanbrengen, waardoor je spelfasen kan analyseren en spelers kan trainen in tactisch inzicht.
Dit tactical touch screen kent een makkelijke bediening.
Je kan dit ook op verrolbare voet krijgen, waardoor dit screen ook kan worden ingezet bij andere events in eventuele andere ruimtes van jouw sportclub.
Er zijn verschillende afmetingen mogelijk. Er is keuze tussen een tactical touch screen
– van 65 inch ( = 1m50 breed)
– van 75 inch ( = 1m75 breed)
– van 86 inch ( = 2 m breed)
We configureren het touch screen op maat. Je kan er op schrijven & tekenen en deze aanpassingen delen op diverse manieren.
Je kan het ook als tool voor je bestuur inzetten om bijvoorbeeld online te vergaderen, met Office te werken, de content koppelen met 4 devices tegelijkertijd om info in de hele club te tonen.

CLUB INFO SCREEN

Zou het niet fijn zijn als je alle resultaten van alle teams in 1 oogopslag kan raadplegen?
Tijdens de pauze van het team, kan je zien wat de tussenstanden zijn van alle andere teams van de club die op verplaatsing spelen. Ook de tussenstanden van de andere ploegen van je reeks kan je hier gewoon .. zien.
De kantine wordt zo nog meer een trekpleister en het centrum voor alle fans om alle sportieve prestaties te vieren en te becommentariëren.
Wij kunnen voor een interface zorgen met jouw federatie, waardoor we alle data kunnen binnen halen en jullie alles op het club info screen kunnen volgen.
Geen zorgen meer over wie wanneer tegen wie speelt, dit komt ook op dit screen.
En ook hier hebben we uiteraard gedacht om de sponsors een goed plaatsje te geven. Alle sponsors per team kan je hier laten verschijnen in een loop. Sponsors komen dus continu in beeld terwijl de fans en de atleten de uitslagen raadplegen.
Wil jouw team ook genieten van dit uniek product? Voor een lage instapprijs kan je deze enorme meerwaarde toevoegen aan jouw kantine : tevreden sponsors & clubleden & fans gegarandeerd.

CLUB MEDIA SCREEN

Naast resultaten van de teams, wil je uiteraard nog meer infotainment brengen om de clubleden en fans actief te betrekken bij je club.
Je kan een live stream tonen, je kan een (inter)nationale wedstrijd tonen.