RAISE FAN ENGAGEMENT

Supporters zijn mee de drijvende kracht achter de club. Je wil alle supporters zoveel mogelijk het clubgebeuren laten mee beleven. Zowel rond het veld, in de kantine als thuis kan je de supporter dit echte clubgevoel geven.

In de kantine

In het video analyse sport systeem is ook een beeldscherm (optie touchscreen) inbegrepen.

Dit beeldscherm kan je in de kantine hangen. Alle supporters kunnen zo tijdens de match of training mee volgen. Ook na de match ambinace en sfeer verzekerd. Alle gekozen hoogtepunten kan iedereen samen opnieuw bekijken en herbeleven.

Een sfeerfoto van een voetbalmatch.

Een sfeerfoto van verschillende sociale media's.

Thuis

Als familie of vriend van een speler hoef je niks meer te missen. De beelden kunnen live gestreamd worden. Iedereen kan vanop afstand mee supporteren. En hoogtepunten kan je ook vlot op sociale media delen.

Zo realiseer je een veel groter bereik. En een meer uitgebreide fan basis maakt jouw club aantrekkelijker voor geïnteresseerde sponsors.

Word jij ook een club die de spelers en supporters laat kiezen voor het doelpunt van de week? Interactie, sfeer en een verhoogd clubgevoel gegarandeerd.

Rond het veld

Met het pakket video analyse systeem + led-scorebord kan je de wedstrijdbeelden en de trainingsfasen direct op het veld tonen. Het scorebord is een multifunctioneel scorebord dat zowel de score, wedstrijdfasen, herhalingen, belangrijke berichten als de sponsors mooi in beeld brengt. Een enorme meerwaarde voor spelers + technische staf + supporters + sponsors. Daar wil je als club voor tekenen.

Het scoreboard in actie tijdens een match.