Opvallen met uw LED-Scherm? Dat doet u zo!

LED-scherm met reclame langs de weg

Introductie:

Wanneer je beschikt over een full-colour LED-scherm, is dat natuurlijk omdat je jouw boodschap op een krachtige manier wil overbrengen. Het plaatsen van content op een LED-scherm is dankzij de gebruiksvriendelijke app eenvoudig. Welke informatie en communicatie je het best creëert kan best een uitdaging zijn. Bij DLC SportSystems begrijpen we het belang van LED-content die de aandacht trekt én die effectief is. Onze baseline "Making Sports Smarter" weerspiegelt niet alleen onze toewijding aan sporttechnologie maar ook aan het leveren van hoogwaardige service, kwaliteit, en het ontzorgen van onze klanten.

Contentcreatie voor LED-schermen:

Laptop waarbij “content” te zien is om content en campagne creatie te doen

Het fundament voor goede content op een LED-scherm begint bij het kort en bondig formuleren van uw boodschap. Houd het simpel, vermijd het gebruik van te veel woorden, en plaats het belangrijkste deel van uw boodschap links bovenaan. Aangezien mensen van nature van links naar rechts en van boven naar beneden kijken, maximaliseert deze opstelling de impact van uw boodschap. De bezoeker van een website wil zoveel mogelijk te weten komen in één oogopslag. Bij DLC SportSystems geven we jou niet alleen deze basisrichtlijnen mee. We bieden ook aanvullende tips om jouw LED-content nog aantrekkelijker te maken.

Aanvullende tips voor aantrekkelijke LED-content:

1. Gebruik een minimum aan details:

Omdat je bij LED-schermen vanop een afstand naar het scherm kijkt, is het belangrijk om minder details te gebruiken. Het aantal pixels dat je op jouw pc ziet als jij de boodschap voorbereidt, is hoger dan het aantal pixels op het grote LED-scherm. Gedetailleerde boodschappen komen minder goed tot uiting. Bij gebruik van afbeeldingen kan je deze het beste zorgvuldig bijsnijden om de aandacht te richten op het belangrijkste punt.

2. Kies het juiste lettertype:

Het gebruik van schreefloze lettertypes, zoals Arial, Helvetica, Tahoma, en Verdana (in bold/black), verbetert de leesbaarheid op LED-schermen. Consistentie in lettertype, afwisseling tussen hoofd- en kleine letters, en het vermijden van effecten zoals schaduwen dragen bij aan een optimale leeservaring.

3. GROTE letters vallen op:

Grote letters met “MAZATLAN” op de dijk in opvallende kleuren en grootte

Om de leesbaarheid te waarborgen, vooral op afstand, is het raadzaam om grote letters te gebruiken. De grootte moet worden afgestemd op de leesafstand tussen het scherm en het publiek. Volgens een handige regel deel je de leesafstand door 5 om de minimale lettergrootte te bepalen.

4. Zorg voor contrast:

Optimaal contrast tussen voor- en achtergrond verbetert de leesbaarheid. Kleuren die tegenover elkaar staan, bieden meer contrast, terwijl kleuren naast elkaar minder duidelijkheid bieden. Een goed contrast draagt bij aan de impact van jouw boodschap.

DLC SportSystems: Making Sports Smarter:

Bij DLC SportSystems streven we niet alleen naar het bieden van hoogwaardige LED-oplossingen, maar we omarmen ook de principes van service, kwaliteit, en het ontzorgen van onze klanten. Onze baseline, "Making Sports Smarter," benadrukt ons engagement om sportieve ervaringen intelligenter en effectiever te maken. Wij geloven dat de combinatie van geavanceerde technologie, doordachte service en klantgerichte benadering de sleutel is tot succesvolle LED-content die opvalt en inspireert.

De boodschap:

LED-scherm voor een gebouw dat een kind met basketbal toont met een t-shirt van DLC SportSystems

Denk goed na over de boodschap die je wil overbrengen met jouw LED-scherm. Hou het kort en bondig, stem de content af op de schermgrootte en leesafstand, en zorg voor een optimale leeservaring. DLC SportSystems staat ook klaar om jullie hierin te ondersteunen. Veel plezier met het maken van een opvallende LED-content voor uw sportieve evenementen en doeleinden! Voor meer informatie over onze LED-oplossingen, bezoek de DLC SportSystems-website.