LED Boarding: Het succesverhaal bij sportevenementen

Een sfeerfoto van een LED-board met verschillende sporten erop.

Ben je weleens opgevallen dat bij topklasse voetbalwedstrijden het spel vaak stil lijkt te liggen? Niet alleen door schijnblessures, maar ook door de opkomst van de VAR (video assistant referee). Terwijl de scheidsrechter naar het schermpje langs de lijn rent, biedt dit moment een unieke kans om te scoren - en dat kan met LED-boarding.

LED-boarding omringt steeds vaker sportvelden, pistes, en arena's tijdens evenementen. Dit dynamische visuele medium trekt de aandacht van zowel toeschouwers ter plaatse als televisiekijkers. Het is een kunst om een perfect evenwicht te vinden tussen de krachtige mogelijkheden van LED-technologie en het respect voor de sportwedstrijd. Het doel is om deelnemers en toeschouwers een passende en sfeervolle omgeving te bieden zonder af te leiden van het evenement.

Een sfeerfoto van een persoon die op zijn laptop bezig is.

LED-boarding voor Sponsor Zichtbaarheid

Groot Publiek Bereik:

LED-boarding brengt de boodschap van sponsors onder de aandacht van het publiek in het stadion. Bij grote opkomst bereik je tienduizenden sportliefhebbers, en wanneer het evenement op televisie wordt uitgezonden, vergroot dit het bereik aanzienlijk. Belangrijke momenten, zoals doelpunten met de LED-reclame van een partner in beeld, kunnen talloze keren worden herbekeken op televisie en online platforms.

Helder Logo:

In tegenstelling tot traditionele reclamepanelen behouden LED-boarding scherpte en helderheid. Ze laten bedrijfslogo's, producten, of promoties stralen in al hun glorie.

Actuele Boodschap:

LED-boarding maakt het mogelijk om de boodschap actueel te houden. Of het nu gaat om verschillende boodschappen in de eerste en tweede helft, variaties per wedstrijd, of creatieve slogans om het team aan te moedigen - LED-boarding biedt flexibiliteit en impact.

Waarom Kiezen voor DLC SportSystems LED-boarding?

Scherp en Helder Beeld:

DLC SportSystems, staat garant voor grote modulaire schermen met scherp en helder beeld. De schermen worden in eigen atelier gebouwd en gemonteerd, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft, zonder flikkeringen, zelfs bij opnames voor televisie.

Service ter Plaatse:

Elk aspect van LED-boarding vereist perfectie - van werkende lampjes tot gesynchroniseerde boodschappen op de schermen. DLC SportSystems heeft ervaren technici, ofwel LED-wizards, die zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, zelfs onder druk.

De development van de score app.

Grafische Ondersteuning:

Met DLC SportSystems LED-boarding bereik je niet alleen de harten van de doelgroep, maar ben je ook voorbereid op de toekomst. De mogelijkheden om boodschappen af te stemmen op apps die door sportliefhebbers worden gebruikt, maken deze vorm van adverteren nog krachtiger. Wil je scoren bij je volgende sportevenement? Doe het met DLC SportSystems. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw LED-boarding.