Eenvoudig clubmanagement met DLC SportSystems

Elke club heeft best heel wat te organiseren en te regelen elk sportweekend. Dat vergt veel handen en best wel wat tijd. Meestal is elke club heel wat uren in de weer vooraleer er tijd kan gaan naar de kerntaken waarvoor de club werd opgericht. Ons doel is om clubs terug meer tijd te geven om spelers sportief te ondersteunen en een clubfamilie uit te bouwen. Wie gaat dan het clubbeheer horen we jullie denken. Hoe kan technologie de organisatie van wedstrijden, de toewijzing van kleedkamers, het aangeven van de scores en het doorgeven van rangschikkingen om er maar enkele op te sommen, vergemakkelijken?
Nu technologie steeds meer als hulpmiddel kan ingezet worden, biedt DLC SportSystems een innovatieve oplossing voor sportclubs om hun operations te vereenvoudigen en te verbeteren. Met een focus op gebruiksgemak en efficiëntie stellen we onze multifunctionele producten, zoals het LedScorebord, het MediaScreen, het InfoScreen en het ScoreScreen, voor die allemaal naadloos kunnen worden bediend via onze DLC SportSystems-app.

Gebruiksvriendelijke App voor optimale controle

Een afbeelding die een gebruiksvriendelijk gemak laat zien met duidelijke tekst, met nadruk op gebruiksgemak en toegankelijkheid.

Een van de grootste voordelen van DLC SportSystems is de DLC SportSystems-app, waarmee al onze producten (Info-, Score- & MediaScreen + LedPerimeter en Scorebord) operationeel en aanstuurbaar zijn met één en dezelfde app. Ze kunnen worden bediend zonder gedoe met kabels en laptops. Of je nu het scorebord wilt aanpassen, belangrijke informatie op het MediaScreen wilt tonen of analyses wilt maken met de videofunctie, het kan allemaal vanaf één plek: je smartphone of tablet.

Met de app kun je niet alleen verschillende functies bedienen, maar het maakt ook gelijktijdige toegang mogelijk voor meerdere gebruikers. Of het nu gaat om coaches, teamleden of andere personeelsleden, iedereen kan eenvoudig en direct bijdragen aan de optimalisatie van de clubervaring.

Geen technische kopzorgen meer

Een afbeelding van een sporter die gefrustreerd is door technologische apparatuur, wat de uitdagingen en technische problemen in de sport benadrukt.

DLC SportSystems elimineert de technische kopzorgen die vaak gepaard gaan met geavanceerde sporttechnologie. De DLC SportSystems-app is ontworpen met een intuïtieve interface, zodat zelfs de minst technisch onderlegde gebruikers moeiteloos aan de slag kunnen. Geen behoefte aan uitgebreide trainingen of ingewikkelde installatieprocessen.

Het beheren van je club was nog nooit zo eenvoudig. Van het updaten van scores tot het delen van belangrijke informatie met fans, DLC SportSystems stelt sportclubs in staat om met minimale inspanning maximale impact te bereiken.

Video-analyse: Een duik in de prestaties

Een afbeelding van een laptop met twee camera's die uit het scherm steken, wat de geavanceerde cameramogelijkheden in sport illustreert

DLC SportSystems heeft een volgende stap gezet rond hun VideoAnalyse: “We hebben besloten om de regie over onze VideoAnalyse-software in eigen handen te nemen, geïntegreerd in onze allesomvattende DLC SportSystems-app", deelde Bart De Loof, founder bij DLC SportSystems, mee.

Functionaliteiten van de DLC SportSystems-app

DLC SportSystems biedt nu een alles-in-één oplossing met de DLC SportSystems-app, die controle en aansturing mogelijk maakt voor verschillende soorten schermen, waaronder het InfoScreen, ScoreScreen, en MediaScreen, evenals LedPerimeters en LedScoreborden. Het gebruik van de app zorgt voor naadloze integratie en bediening van al deze schermen, waardoor clubs een uniforme en geavanceerde ervaring krijgen.

Met het InfoScreen kunnen clubs informatie delen zoals weekschema's, uitslagen, live resultaten, kleedkameraanduidingen, en sponsors. Het ScoreScreen toont live scores en tijd van lopende wedstrijden op de eigen terreinen, met de mogelijkheid om deze informatie te visualiseren in de kantine.

Het MediaScreen, dat sponsorlogo's integreert, is geoptimaliseerd met centraal beheer via één app, in tegenstelling tot het gebruik van meerdere apps. Alle schermen worden geleverd aan clubs via een huurformule over 5 jaar, inclusief hardware, software en service. Momenteel kan je het volgende met onze app:

  • Wedstrijden in plannen (manueel / automatisch)
  • LedScorebord bedienen
  • Sponsor management
  • InfoScreen content instellen
  • LedScorebord schedule instellen (als er geen wedstrijden zijn)
  • Score instellen voor uitwedstrijden
  • Kleedkamer management
  • Team en Speler foto’s beheren

Wedstrijden als uitgangspunt van ons systeem

Naast de technologische hoogstandjes willen we het uitgangspunt van ons systeem benadrukken: de wedstrijden. Alles draait daaromheen, van het instellen van wedstrijden, toevoegen van selecties, kleedkamertoewijzing op InfoScreen, bediening van het scorebord, taggen van events, live stream, live score en eindstanden op InfoScreen tot samenvattingen op ons MediaScreen en rangschikking van ploegen op ons InfoScreen. Het hele systeem is geïntegreerd en gestroomlijnd, waardoor sportclubs een totaaloplossing krijgen voor hun clubmanagement.

Een veelzijdige atletiekpiste omgeven door sportfaciliteiten, waaronder een tennisveld, basketbalveld, voetbalveld, hockey en meer, waardoor het een ideale locatie is voor diverse sportactiviteiten en recreatie.

Focus op clubgemak

Bij DLC SportSystems ligt onze primaire focus op het vereenvoudigen van het clubmanagement. We begrijpen dat sportclubs vele taken en verantwoordelijkheden hebben, en daarom hebben we onze producten ontworpen om het dagelijkse beheer soepeler te laten verlopen.

Een slimmere benadering van sportmanagement

DLC SportSystems biedt een slimme en geïntegreerde benadering van sportmanagement. Met gebruiksgemak als leidende kracht stellen we sportclubs in staat om te gedijen in het digitale tijdperk. Vereenvoudig je clubmanagement vandaag nog met DLC SportSystems en ontdek een nieuwe dimensie van efficiëntie en prestaties.