INCREASE SPONSOR DEALS

Sponsors komen maximaal in beeld

Stel je even voor: iedereen in de kantine zit geboeid naar de wedstrijd te kijken. Hét moment om je belangrijkste sponsors in beeld te brengen. Je kan maar liefst 6 sponsors tegelijkertijd in beeld brengen.

Met slechts 1 druk op de knop kan de naam van een sponsor gewijzigd worden en/of bijgevoegd worden. Op en top flexibiliteit dus. Iets wat bedrukte panelen en shirts jou niet kunnen bieden.

Als club een partnerschap opstarten met de sponsors

Als je als club ook voor een LED scorebord kiest, dan zijn ook die hoogtepunten op het veld zelf en de tribune zichtbaar. En natuurlijk geef je daardoor ook de sponsors extra visibiliteit.

Sponsors aantrekken zal daardoor een heel nieuw verhaal worden.

De club kan een belangrijke rol spelen in de zichtbaarheid van de sponsor online en offline. Welke sponsor droomt daar niet van?

Geen zorgen over onderhoud, updates of veroudering van hardware

DLC is een systeem integrator en heeft meer dan 25 jaar ervaring in integraties en service van elektrische en elektronische systemen. Na de installatie staat Sport Systems in voor het onderhoud, updates van software en het vernieuwen van de hardware.

Bij ons loop je niet het risico op verouderde technologie of technische mankementen. Een service contract is inbegrepen in de prijs.

Wij zorgen voor de technische kant. Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken. Alle energie kan gaan naar de club, de sport, de sponsors en de supporterswerking.

Bent u manager, trainer of lid van de technische staf en benieuwd naar hoe het in de praktijk werkt?

VRAAG EEN DEMO AAN